Vrijdag 27 April zijn we i.v.m. koningsdag gesloten!!

24-04-2018

Lees verder

Wijziging openingstijden vanaf dinsdag 28 november

28-11-2017

Lees verder

Wij zijn verhuisd!!

04-08-2017

Vanaf donderdag 3 augustus zijn wij te vinden aan de Smeepoortstraat 26 dat is op de hoek van de Donkerstraat!! 

Lees verder

Vanaf 8 Maart in Harderwijk

20-01-2016

Jouw Marktkraam is een jong, dynamisch en milieuvriendelijk winkel concept, waar koper en verkoper van (tweedehands) spullen elkaar vinden in een leuke en aantrekkelijke omgeving. Jouw Marktkraam is een concept naar Scandinavisch voorbeeld. Dit winkel concept bestaat in de Scandinavische landen al meer dan 20 jaar en is er niet meer weg te denken uit de cultuur. Particulieren en ook ondernemers kunnen voor een klein bedrag per week een eigen kraam huren om daarin hun spullen te verkopen. Denk hierbij aan gebruikte, goed bewaarde of dubbel gekochte producten. Naast het doorverkopen van gebruikte spullen biedt Jouw Marktkraam ook ruimte voor hobbyisten, handelaren en kunstenaars. Particulieren en ondernemers, die hun spullen in Jouw Marktkraam verkopen, huren een of meerdere kramen. Deze kramen bestaan uit meerdere planken en een hangrek. De huurders prijzen de producten zelf en zorgen voor een mooie presentatie in de winkel van Jouw Marktkraam. Jouw Marktkraam verkoopt vervolgens de spullen en stort de volledige opbrengst aan het einde van de huurperiode op het bankrekeningnummer van de huurder.

 

Lees verder
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00

Een winkel vol 
leuke spullen

Jouw Winkel in onze winkel

Heb jij een winkel en wil je een extra verkooppunt of heb je een webshop en wil je ook een fysieke winkel? Sta je regelmatig op markten of fairs en zou je in de periodes daartussen ook willen doorgaan met het verkopen van je producten?  Kom dan naar Jouw Marktkraam!

101 winkels onder één dak!

Heb jij een winkel en wil je een extra verkooppunt of heb je een webshop en wil je ook een fysieke winkel? 
Misschien sta je regelmatig op markten of fairs en zou je in de periodes daartussen ook willen doorgaan met het verkopen van je spullen?
Een plekje huren bij Jouw Marktkraam is dan echt iets voor jou! Je kunt je kraam helemaal zelf inrichten, in je eigen stijl en met je eigen spullen. Tevens kun je er reclame maken voor je bedrijf of onderneming. Een groot voordeel is dat je zelf niet in de winkel aanwezig hoeft te zijn, je hebt geen personeel nodig en daarbij hebben wij reeds veel bezoekers in onze winkels. 
Wij verzorgen de verkoop en de volledige opbrengst van de verkoop is helemaal voor jou.

content image- 1502282326

"ik heb al een hele tijd een webshop en nu heb ik bij Jouw Marktkraam ook mijn eigen winkeltje. Sindsdien verkoop ik in de winkel maar ook meer via de webshop." 

Er is veel mogelijk

 

Jouw Marktkraam heeft ruim 35 winkels in heel Nederland. Je kunt er dus ook voor kiezen om bij meerdere winkels een ruimte huren. Een groot aantal winkels bieden behalve het huren van een kraam ook de mogelijkheid voor het huren van een unit of juist enkel een plank of kistje. Op de websites van de winkels van jouw keuze kun je kijken wat de mogelijkheden zijn. In overleg kunnen er eventueel ook oplossingen op maat geboden worden.

Wij houden ervan om jou te ontzorgen!

Huur je bij ons een plekje maar heb je niet tijd om regelmatig langs te komen, geen probleem. Wij zorgen er graag voor dat alles netjes en opgeruimd wordt. Voor het bevoorraden van je winkel bieden we je de service aan om je spullen bijvoorbeeld op te sturen, wij zorgen dan dat alles netjes op zijn plek komt.   
De ondernemers van Jouw Marktkraam bespreken graag jouw wensen met je door.