Vrijdag 27 April zijn we i.v.m. koningsdag gesloten!!

24-04-2018

Lees verder

Wijziging openingstijden vanaf dinsdag 28 november

28-11-2017

Lees verder

Wij zijn verhuisd!!

04-08-2017

Vanaf donderdag 3 augustus zijn wij te vinden aan de Smeepoortstraat 26 dat is op de hoek van de Donkerstraat!! 

Lees verder

Vanaf 8 Maart in Harderwijk

20-01-2016

Jouw Marktkraam is een jong, dynamisch en milieuvriendelijk winkel concept, waar koper en verkoper van (tweedehands) spullen elkaar vinden in een leuke en aantrekkelijke omgeving. Jouw Marktkraam is een concept naar Scandinavisch voorbeeld. Dit winkel concept bestaat in de Scandinavische landen al meer dan 20 jaar en is er niet meer weg te denken uit de cultuur. Particulieren en ook ondernemers kunnen voor een klein bedrag per week een eigen kraam huren om daarin hun spullen te verkopen. Denk hierbij aan gebruikte, goed bewaarde of dubbel gekochte producten. Naast het doorverkopen van gebruikte spullen biedt Jouw Marktkraam ook ruimte voor hobbyisten, handelaren en kunstenaars. Particulieren en ondernemers, die hun spullen in Jouw Marktkraam verkopen, huren een of meerdere kramen. Deze kramen bestaan uit meerdere planken en een hangrek. De huurders prijzen de producten zelf en zorgen voor een mooie presentatie in de winkel van Jouw Marktkraam. Jouw Marktkraam verkoopt vervolgens de spullen en stort de volledige opbrengst aan het einde van de huurperiode op het bankrekeningnummer van de huurder.

 

Lees verder
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00

Een winkel vol 
leuke spullen

Privacyverklaring

Jouw Marktkraam Harderwijk, gevestigd aan Smeepoortstraat 26 te Harderwijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Jouw Marktkraam Harderwijk
Smeepoortstraat 26
3841 EJ Harderwijk
E: harderwijk@jouwmarktkraam.nl
I: jouwmarktkraamharderwijk.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Jouw Marktkraam Harderwijk verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken via de website www.jouwmarktkraamharderwijk.nl
- Naam
- Plaats
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Bankrekeningnummer
- Informatie die u zelf invult in een open veld, bijvoorbeeld een bericht in het contactformulier

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via harderwijk@jouwmarktkraam.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Jouw Marktkraam Harderwijk verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Het afhandelen van uw betalingen

De wettelijke grondslagen “Toestemming van betrokken persoon” en “Behartiging van gerechtvaardigde belangen” zijn hierop van toepassing.

Geautomatiseerde besluitvorming
Jouw Marktkraam Harderwijk neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Jouw Marktkraam Harderwijk) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Jouw Marktkraam Harderwijk bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende  bewaartermijnen voor persoonsgegevens:
Voor- en Achternaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres: 1 jaar na stoppen van de laatste huurperiode, ten behoeve van uitvoeren van dienstverlening.
Bankrekeningnummer: Tot einde huurperiode, ten behoeve van uitbetaling verkoopopbrengst.

Delen van persoonsgegevens met derden
Jouw Marktkraam Harderwijk verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Jouw Marktkraam Harderwijk gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Facebook, Twitter, Google+, YouTube
Op deze site kunnen knoppen opgenomen zijn om pagina’s te kunnen promoten of te delen op sociale netwerken. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, Twitter, Google+ en YouTube zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven). Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter, Google+ en YouTube (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Nieuwsbrief
Wij bieden een (digitale) nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over nieuws gerelateerd aan onze producten, onze diensten en aanverwante zaken. Jouw e-mailadres wordt alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zichzelf kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Beeldmateriaal
Het kan voorkomen dat u op één van onze beelddragers naar voren komt, waarbij niet specifiek om toestemming is gevraagd. Wanneer u hier bezwaar tegen hebt, dan verzoeken wij u dit schriftelijk kenbaar te maken. Wij zullen in dat geval passende maatregelen nemen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Jouw Marktkraam Harderwijk en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar harderwijk@jouwmarktkraam.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Jouw Marktkraam Harderwijk wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Jouw Marktkraam Harderwijk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op.


Deze privacy verklaring kan worden gewijzigd. Wijzigingen worden bekendgemaakt op deze website. Als u vragen heeft over deze privacy verklaring, kunt u een bericht sturen naar harderwijk@jouwmarktkraam.nl.

Mei, 2018